Kinderkoningsdag – Lustrum Editie

Datum/Tijd
21 april 2019
14:00 - 17:00

Locatie
Western Academy of Beijing


Kinderkoningsdag 14.00 – 15.15 uur
Lustrum  15.15 – 17.00 uur

De Rode Leeuw en de NVP nodigen u en uw familie ook dit jaar graag uit om samen Koningsdag te vieren. We zullen verschillende spellen aanbieden, waaronder uiteraard ook diverse oer-Hollandse spellen, zoals sjoelen. Voor de oudere kinderen is er de mogelijkheid om te klimmen op  de klimmuur van WAB. 

Een gedeelte van de Chinese tuin is gereserveerd voor de vrijmarkt. Begin dus vast met het uitzoeken van speelgoed en boeken voor de verkoop en neem een eigen kleedje mee. Ook kunt u denken aan het organiseren van een andere activiteit zoals een grabbelton, een limonadestand, “raad hoeveel snoepjes in deze pot zitten”, nagels lakken of schminken. De Rode Leeuw heeft ook een kraam dit jaar, met een ruim aanbod aan Nederlandstalige boeken voor kleine prijsjes. 

Koningsdag heeft dit jaar een extra feestelijk tintje daar we het 15-jarig bestaan van De Rode Leeuw als Nederlandse school in Beijing vieren alsmede het 25-jarig bestaan van het Nederlandse dagprogramma op de Western Academy of Beijing.

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de viering van dit lustrum. Om 15.15 uur verplaatsen wij ons naar het Founders Theatre in de Elementary School van WAB voor het officiële gedeelte van deze viering. Daarna vieren wij ons lustrum graag met u in de Chinese tuin, waar u kunt genieten van lekkere Nederlandse versnaperingen. 

Kinderen kunnen tijdens de receptie spelen met de spellen van Koningsdag in de Chinese tuin. 

De Rode Leeuw viert Koningsdag en haar lustrum graag samen met u en uw familie. Daarom zal de toegang tot beide evenementen GRATIS zijn voor iedereen in de Nederlandse en Belgische gemeenschap.

We hopen u te kunnen verwelkomen bij de viering van Koningsdag en ons lustrum!

 

Reserveer

Betalingen dienen te worden voldaan voor het sluiten van inschrijven via WeChat, indien u niet beschikt over een WeChat betaal mogelijkheid gaarne contact opnemen met de voorzitter van de NVP.

De kaartverkoop is momenteel gesloten.