Koningsdag Kinderen

Datum/Tijd
22 april 2018
11:00 - 14:00


De Rode Leeuw organiseert zondag 22 april Koningsdag voor de kinderen in Beijing en iedereen is welkom!

Van 11 tot 14 uur zijn de volgende activiteiten in de Chinese tuin op WAB:

Hollandse spelletjes voor alle kinderen: speel ouderwets mee met koekhappen, spijkerpoepen, kroontje-prik of probeer één van de nieuwe Koningsspelen.

Gezamenlijke picknick: wij zorgen voor drinken en sandwiches.

Vrijmarkt: ook dit jaar kunt u ongebruikt speelgoed, boeken en andere spullen van uw zolder meenemen en verkopen. Neem uw eigen kleedje mee en verkopen maar!

Leerlingen van grade 5 t/m IB mogen mee met lasergamen.

U meldt zich aan per gezin. We verwachten per aanmelding een ouder die zijn/haar eigen kinderen begeleidt bij de spelletjes. Daarnaast is er alle tijd om te picknicken, rond te lopen over de kleedjesmarkt of bij de andere spelletjes te kijken.

Aanmelden kan via deze link. Vermeld de namen van uw gezin, en de leeftijd van uw kinderen en of u gebruik wilt maken van de kleedjesmarkt. Kosten zijn 35 RMB per persoon voor NVP-leden en 70 RMB per persoon voor niet NVP-leden. Lasergamen is 100 RMB per persoon. Mocht u zich niet hebben aangemeld, maar op het laatste moment toch besluiten wel te komen, bent u uiteraard van harte welkom. Wel zult u dan 20 RMB per persoon extra betalen, dit in verband met extra boodschappen die dan nog gehaald moeten worden.