Nederlandse Cabaret Avond

Nederlandse Cabaret Avond

Datum/Tijd
25 oktober 2018
18:00 - 22:00

Locatie
Hilton Beijing

朝阳区东三环北路东方路1号


Op donderdag 25 oktober organiseren we een “Nederlandse Cabaret Avond”. Eerst een heerlijk hapje in restaurant Makan Kitchen van het Hilton (bekend van de zomer BBQ) en daarna lekker lachen met cabaretier Maarten Ebbers.

Over Maarten: de liefde voor muziek en zijn talent om mensen te laten lachen zorgen ervoor dat Maarten in 2005 start aan een theateropleiding in Amsterdam. Tijdens de opleiding ontwikkelt Maarten zich als cabaretier. Hij besluit mee te gaan doen aan het Leids Cabaret Festival in 2009. En met succes. Hij wint de jury- en de publieksprijs. In 2010 komt hij met zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling Laat Mij Maar Zitten. Gevolgd door Laat Mij Maar Voorop in 2012 en Appeltje Eitje in 2015. Uit deze laatste is het lied Eens Maar Nooit Weer (sm-lied) genomineerd voor de Annie MG Schmidt prijs 2016. Zijn vierde programma Puntje bij Paaltje staat voor eind 2018 gepland en natuurlijk als eerste in Beijing.

Voor het buffet kunt u van 18:00 terecht in Makan Kitchen. Het cabaret start 19:45 in Ballroom B.

Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar voor deze avond (alleen voor leden, nog niet lid? U kunt zich hier inschrijven)

Alleen Cabaret: 150RMB pax, u wordt om 19:45 verwacht in Ballroom B van het Hilton Beijing, de deur sluit 20:00
Cabaret + Buffet: 300RMB pax, ongelimiteerd buffet (inclusief free-flow frisdranken) bij restaurant Makan Kitchen van het Hilton Beijing, u kunt aanschuiven vanaf 18:00
Cabaret + Buffet + Bier: 350RMB pax, ongelimiteerd buffet (inclusief free-flow frisdranken en bier van het tap) bij restaurant Makan Kitchen van het Hilton Beijing, u kunt aanschuiven vanaf 18:00

Reserveer

Betalingen dienen te worden voldaan voor het sluiten van inschrijven via WeChat, indien u niet beschikt over een WeChat betaal mogelijkheid gaarne contact opnemen met de voorzitter van de NVP.

De kaartverkoop is momenteel gesloten.