NVP Fietstour

NVP Fietstour

Datum/Tijd
17 maart 2019
09:30 - 12:30

Locatie
Jianguomen


Deze NVP Fietstour is een must voor elke Nederlandssprekende in Beijing. Lekker op de fiets ontdekken we wat deze (onze) metropool zo bijzonder maakt. Het is een stad van uitersten, van communisme en kapitalisme, van rijk en arm, van historie en toekomst, van handwerk en van innovatie. Het is de best bewaarde keizerlijke stad ter wereld met indrukwekkende bezienswaardigheden als de Verboden stad. Ontdek dit alles op de tweewieler!

Monique Groeneveld neemt ons mee voor een 3 uur durende tocht en een onvergetelijke ervaring, wat gaan we zien onderweg;

Plein van de Hemelse Vrede, Verboden Stad, Lokale marktjes, de Meren bij Houhai, Beihai Park, Jingshanpark, Volkscongres, Nationaal Museum en natuurlijk de Hutongs.

De Peking Fietstour is dé excursie om het echte Beijing te ontdekken. Je krijgt een insider blik op het dagelijkse leven in deze ongelofelijke Chinese stad. Laat je meevoeren op een ontdekkingsreis op de fiets, waarbij we je alles vertellen over wat je moet weten over deze wereldstad.

De zeer speciale NVP Prijs is inclusief fiets (kinderfietsen of zitjes zijn aanwezig) en een drankje onderweg.

Max personen 45 (15 per groep)

Prijs: 200RMB per persoon. Gelieve cash betalen bij Monique voor aanvang.

Reserveer

Betalingen dienen te worden voldaan voor het sluiten van inschrijven via WeChat, indien u niet beschikt over een WeChat betaal mogelijkheid gaarne contact opnemen met de voorzitter van de NVP.

De kaartverkoop is momenteel gesloten.