Sinterklaas Ochtend

Datum/Tijd
25 november 2018
10:00 - 13:00

Locatie
Western Academy of Beijing


Zondag 25 november van 10.00 – 13.00 uur organiseren wij ism De Rode Leeuw voor het eerst een Sinterklaas-evenement op WAB, Western Academy of Beijing, waar wij gebruik mogen maken van geweldige faciliteiten, zoals de keuken, het theater en de gymzaal!

De ochtend is voor jonge kinderen en oudere kinderen.
Ouders en oudere kinderen mogen zich ook bij Alexia opgeven om te helpen bij de activiteiten.

Enkele activiteiten worden samen gedaan met jong en oud, zoals pepernoten bakken en Pietengym. Er wordt gepauzeerd met jong en oud samen, waarbij genoten zal worden van zelfgebakken pepernoten, andere Sinterklaas-lekkernijen en warme chocolademelk.

Andere activiteiten zijn apart voor jong en oud.
De jongere kinderen (van 2 – 11 jaar) zullen in roulatie nieuwe knutselopdrachten doen, spelletjes spelen als kwartet, memory en ganzenbord met als thema Sinterklaas, buiten spelen en een aflevering van het Sinterklaasjournaal kijken.

Er zal in het theater een Nederlandstalige speelfilm afgespeeld worden en er worden spelletjes gespeeld als 30 Seconds, Set en Koehandel door de oudere kinderen (van 9 – 16 jaar). Een ouder kind kan er ook voor kiezen om geen film te kijken, maar mee te doen/helpen bij de activiteiten van de jongere kinderen.

 

Opgeven kan via deze link