Welkom Terug Garden Buffet

Datum/Tijd
13 september 2020
11:30 - 15:00

Locatie
Nederlandse Ambassade

亮马河南路4号


COVID-19 kan nog voor verassingen zorgen, maar in September begint het NVP-seizoen met een Welkom Terug Buffet in de tuin van de Nederlandse Ambassade. Een mooi moment om elkaar weer te zien na de zomerbreak. Op zondag 13 september van 11.30 tot 15.00. Chef Renaat Morel verzorgt met zijn team een heerlijk buffet inclusief vegetarische opties en een free flow van fris/wijn/bier. Ook voor de kinderen hebben wij diverse activiteiten waaronder een springkussen en tafeltennis.

Word lid van de NVP of verleng het lidmaatschap waarna de toegang gratis is. Ga naar: https://nvpeking.com/lidmaatschap, kies uit Single, Family of Student. Na registratie inloggen op de website om gratis te registreren voor het evenement.

Niet leden kunnen nu ook online registreren en betalen een toegang van 350RMB pp. We hopen jullie daar allemaal te zien!

Reserveer

Betalingen dienen te worden voldaan voor het sluiten van inschrijven via WeChat, indien u niet beschikt over een WeChat betaal mogelijkheid gaarne contact opnemen met de voorzitter van de NVP.

De kaartverkoop is momenteel gesloten.