De Rode Leeuw

Nederlandse School ‘De Rode Leeuw’

Gaat u binnenkort naar Beijing verhuizen, bent u net aangekomen of zijn uw kinderen nu van schoolgaande leeftijd, dan staat u voor de belangrijke keuze welk onderwijs en welke school te kiezen voor uw kind(eren).

De Rode Leeuw biedt diverse Nederlandse taalprogramma’s aan voor kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar bestaande uit kwalitatief goed NTC-onderwijs en IB Diploma Programma Nederlands in een inspirerende en uitdagende leeromgeving gericht op aansluiting bij het Nederlands en Belgisch onderwijs waar ook ter wereld.

Volgens deze missie wil De Rode Leeuw aantoonbaar goede resultaten behalen in zowel het dag- als het naschoolse programma. Dit gebeurt door middel van een gedifferentieerd aanbod in veelzijdige werkvormen waarbij aandacht is voor uitstekende leeropbrengsten, plezier, veilige sfeer, saamhorigheid en ouderparticipatie. Onze resultaten zullen worden gewaarborgd door kwaliteitszorg zoals beschreven in ons schoolplan 2017-2021.

De Rode Leeuw is aangesloten bij de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB), onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De onderwijsinspectie van het NOB voert regelmatig bij ons op locatie een kwaliteitsonderzoek uit om de continue kwaliteit van onze programma’s te waarborgen.

De Rode Leeuw bestaat uit een enthousiast en ervaren team van 3 gekwalificeerde leerkrachten en twee onderwijsassistentes, die samen onze verschillende dag- en naschoolse programma’s vormgeven en doceren.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.derodeleeuw.org